Åpningstider: Man-Tor 14 - 21 Lør 12-19

NM-kvalifikasjon i Magic: The Gathering

Nå kan du kvalifisere deg til NM i Magic: The Gathering hos WonderLAN!

Denne spennende begivenheten vil finne sted på lørdag 20. mai, fra kl 12:00 til 22:00, og vil være en eksklusiv dag dedikert til Magic: The Gathering. Vi inviterer alle Magic-entusiaster til å delta i denne kvalifiseringsrunden. 


Formatet for turneringen vil være Sealed + Top8 Draft, der deltagerne får muligheten til å vise frem sine ferdigheter i March of the Machines Limited formatet. Det er begrenset antall plasser tilgjengelig, med maksimalt deltakerantall på 46 personer. 

Prisen per deltaker er 399,- og inkluderer deltakelse i kvalifiseringsrunden og muligheten til å vinne en Bye-billett til NM, som gir deg muligheten til å hoppe over den første runden, samt en betalt reise til NM på maksimalt 600,-.

For å forberede deltakerne på Sealed-formatet, hadde vi også en Pre-Release av det nye settet: March of the Machines på WonderLAN lørdag 15. april. Dette ga deltakerne en unik mulighet til å bli kjent med kortene og strategiene før den store kvalifiseringsrunden.

Dette er en fantastisk sjanse for Magic-spillere å konkurrere på et høyt nivå, vinne flotte premier og møte andre entusiaster i et hyggelig og konkurransepreget miljø. Vi oppfordrer alle som er interessert til å melde seg på i god tid for å sikre sin plass i kvalifiseringsrunden for NM i Magic: The Gathering på WonderLAN!


Timeplan:

12:00-17:00: Sealed

17:00-18:00: Pause/Lunsj

18:00-22:00: Top 8 draft.


Slik melder du deg på:

Vipps 399,- til #115464 (WonderLAN aktivitet)

Husk å markere Vipps med "NM MTG"


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en spennende dag med Magic: The Gathering på WonderLAN!