Ditt spill, hos oss.

Trenger du et sted å spille D&D med vennegjengen? Host din neste økt hos oss og få tilgang på alt som trengs for å kjøre din neste kampanje eller one shot!


Laget for spilling

Vårt D&D-bord er midtpunktet i rommet og er designet av Lasse Zimmerman fra T.E. Tak. Bordet er laget for å gi deg den ultimate spillopplevelsen når du spiller D&D, med koppholdere, terningsgrop og ekstra rom under bordplaten for notatbøker, laptoper og annet stæsj du har med deg. 

Med en TV i midten av bordet og muligheter tilkobling via HDMI, bluetooth og AirPlay kan du enkelt bruke digitale kart og ta spillingen til nye høyder. En lydplanke bak Game Masteren tillater også for tilkobling via Bluetooth for å spille av musikk og lydeffekter underveis. 

Vi har lagt stor vekt på å skape den rette atmosfæren i rommet med våre Philips Hue lys, som kan endre farge etter stemningen du trenger. Med lyddempende foam på veggene slipper du romklang når det rulles lave terninger rundt bordet, og du kan holde ut time etter time. 

Rommet er også tilpasset for å holde en behagelig temperatur, slik at du alltid kan fokusere på spillingen. Kom innom WonderLAN for å oppleve vårt fantastiske D&D-rom, og skap minner som vil vare livet ut.